Opgericht in oktober 2010

Opgericht in oktober 2010

Walk with Kumbatio, editie 2

11 augustus 2021 – 11 september 2021 

WE ZIJN BEGONNEN!

(zie onze voortgang op onze crowdfundingspagina https://walkwithkumbatio.kentaa.nl)

Afgelopen jaar vond de eerste editie van Walk With Kumbatio plaats. Daarbij is door ongeveer 40 deelnemers, bijna 15.000 euro opgehaald!

Door het grote succes van afgelopen jaar, kan een tweede editie natuurlijk niet ontbreken. Daarom gaan we ook dit jaar met zoveel mogelijk enthousiaste deelnemers geld ophalen voor Kiota, door met elkaar de route naar Kenia af te leggen.

Het doel van dit jaar: Building a Home, een nieuwe veilige plek creëren voor de kwetsbare kinderen in Kenia.

Doe jij ook mee? Schrijf je dan nu in! (tot 25 juli 2021 als je een t-shirt erbij wil)

Building the dream

Een veilig thuis is van onschatbare waarde voor een kind, maar helaas niet altijd vanzelfsprekend. 

We zijn al even bezig met het ontwikkelen van The Kiota Dream. Inmiddels is het zover dat we ons kunnen voorbereiden op de bouw. Met deze actie willen we daarom geld inzamelen voor de bouw van het eerste gezinshuis als onderdeel van The Kiota Dream: een veilige plek voor de kinderen van Kiota waar ze zich kunnen ontwikkelen en voorbereiden op de terugkeer naar hun familie. Hiervoor hebben we ongeveer €25.000 nodig die we met Walk with Kumbatio bij elkaar willen proberen te krijgen. 

HOE?

We zamelen geld in door met alle deelnemers samen de route naar Kiota in Thika af te leggen. Dit is over land ongeveer 10.000 kilometer. Een heel eind dus! Daarom hebben we zoveel mogelijk sportieve deelnemers nodig die mee willen doen.

Hoe kun jij hieraan bijdragen? Door vanaf je eigen woonplaats of vakantieadres, een afstand af te leggen. Dit kun je doen door te wandelen, fietsen of hardlopen. De afstanden van alle deelnemers worden bij elkaar opgeteld. Het doel is natuurlijk om aan het einde van de rit in Kenia te zijn aangekomen.

Dit zullen we doen van 11 augustus tot en met 11 september. Ter ere van het alweer 11-jarige bestaan! 

Hieronder staat precies beschreven hoe je mee kan doen, wat er van je verwacht wordt en wat je van ons kan verwachten.

Nu al enthousiast? Schrijf je dan snel in!

Hoe gaat het proces in zijn werk?

1. Schrijf je binnen een paar minuten in via het inschrijfformulier. Vul je gegevens in, op welke manier je de afstand naar Kenia wil afleggen en hoeveel kilometer. Om mee te doen, dien je eenmalig 25 euro te betalen. Met alle deelnemers vormen we een team en daar hoort een t-shirt bij! Deze krijg je van ons toegestuurd.

Meedoen met je vereniging of als groep? Neem dan persoonlijk contact met ons op.

2. Probeer zoveel mogelijk sponsoren te vinden die jou financieel willen steunen tijdens jouw sportieve prestatie. Denk aan familie, vrienden en collega’s. Met behulp van tips & tricks die je krijgt, helpen we je met zoveel mogelijk sponsoren binnen te halen. 

3. Deelnemers hebben de mogelijkheid om hun afstand af te leggen van 11 augustus tot en met 11 september. We houden je op de hoogte van ieders prestatie en de met elkaar afgelegde afstand tot Kenia.

Maak persoonlijke foto’s onderweg, mail ze ons of plaats ze op social media, zodat je anderen kan inspireren en te doneren! 

4. Op 11 augustus om 21.00u zullen we de totaal afgelegde afstand bekend maken en zullen we weten of we Kenia gehaald hebben. Daarnaast zal natuurlijk ook het totaal opgehaalde bedrag bekend worden gemaakt

Al overtuigd om mee te doen?

Schrijf je dan nu in door op  onderstaande knop te drukken. Nog niet helemaal overtuigd? Bekijk dan wat impressies van vorig jaar. Nog vragen? Kijk in de ‘Veelgestelde vragen‘ of neem contact met ons op. 

Voor een betere toekomst van kind en familie!

Delen op social media? Klik op één van de onderstaande icoontjes en gebruik #WalkwithKumbatio

nl_NLNL

Vertel, vertel!

We zijn natuurlijk heel benieuwd wat je van onze nieuwe website vindt! 

Geef hier je donatie* en gegevens op

*Paypal en SEPA Bank Transfer kan internationaal gebruikt worden
*iDeal is alleen te gebruiken voor Nederland

Met PayPal doneren? Klik op onderstaande button:

Met iDeal of bankoverschrijving? Vul onderstaand formulier in:

Kies of je een eenmalige of maandelijkse donatie wil doen

ValutaBedrag