Opgericht in oktober 2010

Opgericht in oktober 2010

DISCLAIMER

Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Hoewel Kumbatio zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden, kan Kumbatio niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Kumbatio garandeert evenmin dat de website foutloos of ononderbroken zal functioneren. Kumbatio wijst iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het (ongestoord) gebruik van deze website uitdrukkelijk van de hand.

Alle informatie, zowel tekst, beeld en logo, op deze website behoren tot de eigendomsrechten van Kumbatio. Het is niet toegestaan informatie op deze website te kopiëren, te downloaden of op enigerlei wijze openbaar te maken, te verspreiden of te verveelvoudigen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Kumbatio of de rechtmatige toestemming van de rechthebbende. 

Kumbatio behoudt zich het recht voor de op of via deze website aangeboden informatie, met inbegrip van de tekst van deze disclaimer, te allen tijde te wijzigen zonder hiervan nadere aankondiging te doen. Het verdient aanbeveling periodiek na te gaan of de op of via deze website aangeboden informatie, met inbegrip van de tekst van deze disclaimer, is gewijzigd.

nl_NLNL

Vertel, vertel!

We zijn natuurlijk heel benieuwd wat je van onze nieuwe website vindt! 

Geef hier je donatie* en gegevens op

*Paypal en SEPA Bank Transfer kan internationaal gebruikt worden
*iDeal is alleen te gebruiken voor Nederland

Met PayPal doneren? Klik op onderstaande button:

Met iDeal of bankoverschrijving? Vul onderstaand formulier in:

Kies of je een eenmalige of maandelijkse donatie wil doen

ValutaBedrag