Opgericht in oktober 2010

Opgericht in oktober 2010

Staf Kiota

Naast het bestuur, hebben we 7 lokale medewerkers als staf van Kiota in dienst. Zij houden zich bezig met de dagelijkse gang van zaken in Kiota en de zorg voor de kinderen. Het is van belang dat het mensen van het land zijn in verband met de cultuur en het gevoel van ‘eigen’ zijn. Daarnaast vinden wij ook als Kumbatio dat het vooral gaat om kennisoverdracht – denk ook aan vrijwilligers en stagiaires – en middelen om in een land als Kenia samen iets te kunnen betekenen. 

Naast de 7 vaste medewerkers, hebben we een vaste psycholoog die maandelijks wordt ingepland voor sessies met de kinderen en waar nodig met de familie. Wij hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan, waarmee we bedoelen dat we de kinderen die we opvangen en begeleiden een betekenisvolle draai in hun leven willen geven waarmee ze daadwerkelijk leren gezonde keuzes te maken waar ze hun toekomst op kunnen bouwen. Hiervoor is een zo regelmatig mogelijke therapie voor nodig om trauma’s te verwerken en nieuwe inzichten te verkrijgen. 

Manager, Herman Njoroge Mwangi

Vanuit zijn opleiding ‘Community Resource Management’ en zijn ontwikkeling op agrarisch gebied in relatie tot community trainingen, heeft hij nu de coördinerende rol over Kiota van personeel tot planning, materiaal en begrotingen. 

Social worker, Grace Wangui Gachagua

Een social worker pur sang, zelf afkomstig uit een situatie net als de kinderen van Kiota. Ze is verantwoordelijk voor het bijwerken van alle dossiers van de kinderen en families en het inschatten of de kinderen klaar zijn voor reïntegratie. 

Teresia Wairimu
Assistent social worker, Teresia Wairimu

Als jonge net afgestudeerde social worker (2018) is zij aan de slag in Kiota waar ze veel ervaring kan opdoen als assistent social worker. Wij zien potentieel in haar en bieden haar daarom de mogelijkheid om uit te groeien naar een volwaardig social worker. 

Senior huismoeder, Florence Rwamba
Priscilla Wanjiku
Huismoeder, Pricilla Wanjiku
Huismoeder, Rachael Wanjiku Ngungu
Huisvader, John Ngige
Nelly Ndirangu
Psycholoog – Nelly Ndirangu

Nelly is volwaardig psycholoog met een eigen praktijk. Naast Kenia heeft zij ook in de Verenigde Staten haar kennis opgedaan. Ze is erg betrokken bij Kiota en is een belangrijke partner voor het opbouwen van een goede toekomst van de kinderen. 

nl_NLNL

Vertel, vertel!

We zijn natuurlijk heel benieuwd wat je van onze nieuwe website vindt! 

Geef hier je donatie* en gegevens op

*Paypal en SEPA Bank Transfer kan internationaal gebruikt worden
*iDeal is alleen te gebruiken voor Nederland

Met PayPal doneren? Klik op onderstaande button:

Met iDeal of bankoverschrijving? Vul onderstaand formulier in:

Kies of je een eenmalige of maandelijkse donatie wil doen

ValutaBedrag