Opgericht in oktober 2010

Opgericht in oktober 2010

Karibu customer!

Dat is iets wat je regelmatig hoort als je in Kenia op zoek bent naar iets leuks op lokale markten: Welkom klant! En bij deze: welkom in onze winkel! 

We kopen traditionele Maasai-producten in die je hier in onze winkel ziet. Dit zijn allerlei producten zoals sieraden, tassen, soapstone schaaltjes (soort kalk), kaarsenstandaards, slippers en schilderijtjes. Aangezien ze handgemaakt zijn, zijn ze uniek en hebben we vaak (nog) maar één item van ieder product.

Daarnaast verkopen we ook nog enkele Nederlandse producten, gemaakt door een vrijwilliger die in Kenia samen met de kinderen hier ideeën voor gemaakt heeft. Op basis van deze ideeën zijn deze producten ontworpen.

Met de verkoop van deze producten steunen we Kiota. Dus terwijl je iets voor jezelf koopt, steun je de kinderen! Ook als er niet iets voor je tussen zit, kan je op een ludieke manier een donatie doen voor de aankoop van  een kip, brandhout, water,  groenten, vlees, rijst of meel. Klik hieronder op ‘Keniaanse producten’, ‘Nederlandse producten’ of ‘Doe een unieke donatie!’ om de winkel binnen te gaan:

nl_NLNL

Vertel, vertel!

We zijn natuurlijk heel benieuwd wat je van onze nieuwe website vindt! 

Geef hier je donatie* en gegevens op

*Paypal en SEPA Bank Transfer kan internationaal gebruikt worden
*iDeal is alleen te gebruiken voor Nederland

Met PayPal doneren? Klik op onderstaande button:

Met iDeal of bankoverschrijving? Vul onderstaand formulier in:

Kies of je een eenmalige of maandelijkse donatie wil doen

ValutaBedrag