Opgericht in oktober 2010

Opgericht in oktober 2010

Veelgestelde vragen 'Walk with Kumbatio'

Als je van uitdagingen houdt, kan je meedoen door te hardlopen, wielrennen of mountainbiken. Maar als je het wat rustiger aan wil doen en gewoon wil wandelen of heerlijk een stuk fietsen, kan dat ook. Natuurlijk wel met enige uitdaging! Iemand zou meer geneigd zijn te doneren als het een bijzondere prestatie is, alhoewel het je willen inzetten voor Kumbatio op zich natuurlijk al geweldig is!  

Op het inschrijfformulier kies je je categorie met een afstand variërend van 80 km tot 500 km om in de periode tussen 12 augustus en 12 september af te leggen. Je kan op het inschrijfformulier een tabelletje zien met afstanden waar vorig jaar uit is gekozen. Je kan ook een eigen afstand kiezen. 

Ons doel van Walk with Kumbatio 2022 is het kunnen bouwen van community training center van The Kiota Dream! Hier is ongeveer €40.000 voor nodig. 

Daar gaat jouw donatie dus naartoe! 

Het t-shirt draagt bij aan: 

  • de uitstraling van deze activiteit 
  • de mogelijkheid van bedrijfssponsoren om hun logo erop te laten zetten
  • het laten zien aan al jullie donateurs dat jullie als team deze prestatie hebben neergezet in een foto die we maken met al jullie individuele foto’s

Mocht je het t-shirt alleen willen gebruiken voor deze activiteit, dan kan je ‘m terugsturen of teruggeven. Wij zorgen er dan voor dat dit bij een goed doel terecht komt: Kiota in Kenia! 

Met jouw Strava-account houden wij alle afstanden bij in een overzicht. Dit gebruiken wij om een paar keer per week de route naar Kenia bij te kunnen houden en de individuele afstanden te publiceren in de Strava Walk with Kumbatio community en social media. 

Jazeker! Het maakt niet uit waar je bent! Zolang jij je smartphone maar bij je hebt met je Strava-app, kan je overal een afstand afleggen! 

Door steeds je smartphone bij je te hebben en niet vergeten je Strava-app aan te zetten, weten wij hoeveel kilometer er op een dag weer is afgelegd. 

Dit houden wij bij in een bestand om de route op de kaart bij de houden en te publiceren binnen de Strava Walk with Kumbatio club en social media. 

Op de webpagina van Walk with Kumbatio 2022 onder de button ‘Meer informatie voor deelnemers’, kan je meer informatie vinden over Strava en de crowdfundingspagina van Kentaa.

Waar je ook bent ter wereld, je kan gewoon meedoen en je mensen om je heen zoeken die je willen sponsoren. Via de crowdfundingspagina kan je met IDeal, PayPal, Visa, Master Card, Maestro en Bancontact. 

Iedereen die jij als sponsor vindt, kan doneren op jouw persoonlijke pagina van Kentaa. Als je ervoor zorgt dat jouw sponsor die link heeft, kan hij/zij eenvoudig doneren! 

Die kilometers tellen wel mee voor de totale afstand, maar niet voor jouw persoonlijke afstand, tenzij je bij het inschrijven hebt aangegeven dat je wil deelnemen voor een tweede categorie. Als dat niet zo is en je hebt je bijvoorbeeld opgegeven voor 80 km wandelen en je fietst 20 km, dan wordt die 20 km niet bij het wandelen opgeteld, maar wel bij de totaalafstand richting Kenia. Zorg er natuurlijk wel voor dat je je Strava-app bij je hebt en aan hebt staan! 

nl_NLNL

Vertel, vertel!

We zijn natuurlijk heel benieuwd wat je van onze nieuwe website vindt! 

Geef hier je donatie* en gegevens op

*Paypal en SEPA Bank Transfer kan internationaal gebruikt worden
*iDeal is alleen te gebruiken voor Nederland

Met PayPal doneren? Klik op onderstaande button:

Met iDeal of bankoverschrijving? Vul onderstaand formulier in:

Kies of je een eenmalige of maandelijkse donatie wil doen

ValutaBedrag