Opgericht in oktober 2010

Opgericht in oktober 2010

Sharon B. is gelukkig op haar school!

Sharon B. toonde haar school aan de leden van Stichting kumbatio. Ze is echt trots en geniet van naar school te gaan. Ze volgt een cursus voor ‘ afstemmen ‘. Na deze cursus wil ze een cursus volgen gericht op massage technieken. Ze heeft al laten zien dat ze natuurlijk een aantal van de technieken voor massages beheert en ze is gepassioneerd over. Het zou haar droom om een winkel voor maatwerk en een massagesalon te openen. We weten dat ze zal goed zijn als ze in staat zal zijn om haar droom te vervullen! Maar eerst dingen eerst en zie hoe ze haar eerste jaar van het onderwijs te beheren.

Het was leuk om te zien dat de school gebruikt zaagmachines van het merk ‘ zanger ‘. De zaagmachines die we in het verleden hebben gebruikt zijn echt nuttig op deze school. Sharon toonde ook de gordijnen die ze maakte voor de cafetaria van de school. Ze waren prachtig gemaakt. Ze is echt goed in wat ze doet.

Sharon B. is de eerste die links Kiota maar we zullen ervoor zorgen dat we haar voetstappen volgen. Op het moment dat Sharon B. begint te veel meer contact met haar oma, grootvader en oom waar ze kan verblijven tijdens vakanties. We zijn er zeker van dat Sharon B. op een gegeven moment zal slagen om op haar eigen voeten en leven een onafhankelijk leven. Dat is het doel van Stichting kumbatio, Kiota, Sharon B. en haar familie!

Share This Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLNL

Vertel, vertel!

We zijn natuurlijk heel benieuwd wat je van onze nieuwe website vindt! 

Geef hier je donatie* en gegevens op

*Paypal en SEPA Bank Transfer kan internationaal gebruikt worden
*iDeal is alleen te gebruiken voor Nederland

Met PayPal doneren? Klik op onderstaande button:

Met iDeal of bankoverschrijving? Vul onderstaand formulier in:

Kies of je een eenmalige of maandelijkse donatie wil doen

ValutaBedrag